**Suprise Wedding**

In de korte 1,5 jaar dat ik nu fotograaf ben heb ik al ontzettend veel mooie shoots mogen verzorgen, maar deze was toch wel heel bijzonder!

Ik mocht de fotografie verzorgen van de Suprise-wedding van Xandrina en Haike!!

28 november 2016, ik bel aan en ontmoet een zichtbaar gespannen Xandrina. Ze is lichtelijk overweldigt door alles wat ze meemaakt op dat moment. Xandrina was in de veronderstelling dat zij een avondje naar de sauna zou gaan, maar in plaats daarvan staat haar vriendin op de stoep met een bruidsjurk, een kapster/visagist en ik als fotograaf!

Xandrina trekt de jurk aan, haar haren en make-up worden verzorgd en ze heeft werkelijk geen idee wat haar te wachten staat!

Ondertussen is haar toekomstige man Haike onderweg in een te gave witte limo, ook hij heeft nog geen idee wat hem te wachten staat.

Alles is in werking gezet door de 2 zonen van Haike en Xandrina en een goede vriend van hen, omdat zij Haike en Xandrina ontzettend wilden bedanken. Maar dan niet met een simpel bosje bloemen of een etentje, nee deze jongens hebben het groots aangepakt!

Ik schiet wat foto's van Xandrina terwijl ze wacht, als ik een appje ontvang van 1 van de jongens dat ze buiten staan te wachten totdat hun vader arriveert.

(FYI: Deze avond was één van de koudste avonden OOIT in nederland!!)

Haike arriveert, ook compleet overweldigd doordat hij op dat moment al zo'n 30 minuten in een limousine zat, en werkelijk geen idee had waar hij heen ging! Hij krijgt het bruidsboeket en loopt samen met de jongens naar hun huis om Xandrina op te halen!

Na deze ontmoeting worden zij met de limousine naar Zaal 4 gebracht, waar hun familie en vrienden hen opwachten.

Het was een prachtige ceremonie met een nog leuker avondfeest dat door ging tot in de late uurtjes!!

Het was zo bijzonder om bij deze mooie avond aanwezig te mogen zijn. Haike en Xandrina moeten zich ontzettend geliefd hebben gevoeld, dat zoveel lieve mensen hebben samen gewerkt om hun de avond van hun leven te bezorgen!

Geniet van de foto's en laat me weten wat je er van vindt!

Veel liefs X

#bruiloft

Uitgelichte berichten
Binnenkort komen hier posts
Nog even geduld...
Recente berichten
Archief
Zoeken op tags
Er zijn nog geen tags.
Volg ons
  • Facebook Basic Square
  • Black Instagram Icon

​©2021 by Fotografie Lindy all rights reserved.​