I Do; Wendy&Roy

Zaterdag 1 juli 2017, mijn allereerste, officiële, hele dag als bruidsfotografe.

Met gezonde spanning reed ik zaterdagochtend naar Balgoij, waar Wendy de nacht had doorgebracht in een hele lieve, kleine, pittoreske B&B. Het weer zat niet helemaal mee, regenachtig en 16 graden, maar ooohh wat had ik er zin in!!

En Wendy natuurlijk ook! Na de ontmoeting met Roy zijn we eerst foto's gaan maken in de fruitgaard van de B&B, een prachtige locatie!

Aansluitend zijn we met het Fiatje 500 van Wendy de dijk overgereden richting Leur, waar zij trouwden in de kerk. Na de ceremonie liepen we met alle gasten naar De Leurse Hof, voor de receptie en het diner. En toen zij lekker aanschoven, ben ik naar huis gegaan.

Ondanks de regen hebben we zo'n prachtige dag had! Een dag vol liefde en met veel humor!

Lieve Wendy&Roy, bedankt dat ik aanwezig heb mogen zijn op jullie mooie dag.

Bedankt voor jullie vertrouwen in mij, ik heb genoten van jullie!

#bruiloft

Uitgelichte berichten
Binnenkort komen hier posts
Nog even geduld...
Recente berichten
Archief
Zoeken op tags
Er zijn nog geen tags.
Volg ons
  • Facebook Basic Square
  • Black Instagram Icon

​©2021 by Fotografie Lindy all rights reserved.​