I Do; Romy & Giel

Vrijdag 1 september, dé dag van Romy en Giel!

En extra bijzonder voor mij, omdat ik Romy en Giel vorig jaar al heb mogen ontmoeten tijdens de Newborn Shoot van hun jongste zoon Stijn. We hebben altijd contact gehouden en toen zij mij vroegen of ik hun bruiloft wilde fotograferen sprong ik dan ook een gat in de lucht!

Mijn dag begon bij Romy. Toen ik binnen kwam werd ze net in haar jurk geholpen door haar lieve moeder. Nadat Giel en de jongens aankwamen was het tijd voor de fotoshoot.

Romy en Giel hadden geregeld dat we foto's konden gaan maken bij de Koekbouw in Veghel. Een hele gave, industriële locatie! Super tof om daar te mogen fotograferen!

Na de shoot was het tijd voor de ceremonie. Een thuiswedstrijd vandaag bij het Kasteel in Wijchen! Een prachtige ceremonie, vol humor dankzij alle lieve kindjes die aanwezig waren!

Aansluitend hebben we heerlijk gedineerd in gasterij de Arend in Winssen. Met een lach en een traan werd er gespeecht.

Natuurlijk werd deze fijne dag afgesloten met een knallend avondfeest! Na een prachtige openingsdans waarin Romy's vader haar weggaf aan Giel, een FlashMob(!) en een wijntje om de avond af te sluiten, heb ik deze lieve mensen gedag gezegd.

Romy&Giel, ontzettend bedankt dat ik aanwezig heb mogen zijn op jullie dag, dat jullie het vertrouwen hadden in mij, om deze dag vast te leggen voor jullie.

Ik heb genoten van de liefde en jullie ontzettend liefdevolle familie!

Geniet van jullie preview.

Veel liefs, Linda


Uitgelichte berichten
Binnenkort komen hier posts
Nog even geduld...
Recente berichten
Archief
Zoeken op tags
Er zijn nog geen tags.
Volg ons
  • Facebook Basic Square
  • Black Instagram Icon

​©2021 by Fotografie Lindy all rights reserved.​